Du är just nu i: 

Husbilar

Att köpa husbil hos oss ska innebära en trygghet vare sig du köper en ny eller begagnad. Samtliga husbilar som vi säljer är genomgånga innan leverans och med garantier, så att du som kund inte ska stöta på några problem med ditt nya inköp.

Här hittar du vårt utbud av nya husbilar »

Här hittar du vårt utbud av begagnade husbilar »

KABE

Kabe tillverkas i Tenhult utanför Jönköping. 1958 byggdes den första husvagnen. Med mer än 60 års erfarenhet är man i spetsen när det kommer till kvalitet, produktion, utveckling och tekniska lösningar som ingen annan har. Skandinavien största husbilstillverkare.

KABE husbilar 
»

Adria

Adria tillverkas i Novo Mesto i Slovenien. Här har Adria Mobil tillverkat husvagnar och husbilar sedan 1965 och med över 50 års erfarenhet har man blivit en av Europas största husvagn- och husbilstillverkare. Nordens mest sålds husbil år efter år.


Adria husbilar »

Sun Living

Sun Living byggs av Adria, en lite enklare bil med mindre valmöjligheter till mycket bra priser. I Sun Living´s program finns en husbil för alla. Från den smidiga och praktiska Flexo Van till den större Lido i halv.integrerad, crossover och alkovmodell. 

Sun Living husbilar »

 SENASTE HUSBILARNA